عمده فولاد تولیدی کشور در اختیار صنایع و بازار داخل
مصرف ظاهری فولاد کشور برای همه اقلام جز شمش فولاد (فولاد میانی) در این مدت نسبت به هفت ماهه ابتدایی سال ١۴٠١ رشد ۰.۶ تا ۷.۵ درصدی داشته است؛ اما مصرف شمش فولاد ۲.۸ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کمتر شده است.
از ابتدای سال جاری تا پایان مهر ماه، هفت میلیون و ۴۸۹ هزار تن مقاطع طویل فولادی تولید شده که پنج میلیون و ۹۵۹ هزار تن آن در داخل مصرف شده که نسبت به مصرف ظاهری آن در مدت مشابه سال گذشته معادل پنج میلیون و ۹۲۳ هزار تن، ۰.۶ درصد بیشتر شده است.
همچنین پنج میلیون و ۷۴۹ هزار تن مقاطع تخت فولادی در هفت ماهه نخست امسال مصرف شده که ۷.۵ درصد نسبت به میزان مصارف آنها در هفت ماهه ابتدایی ١۴٠١ معادل پنج میلیون و ۳۴۹ هزار تن، افزایش مصرف را تجربه کرده است.
طی هفت ماهه امسال، تولید محصولات فولادی ۱۳ میلیون تن ثبت شده که تنها حدود ۱.۸ میلیون تن آن صادر و ۱۱ میلیون و ۹۴۴ هزار تن آن صرف مصرف داخلی شده است. مصرف این مقاطع نسبت به سال گذشته که ۱۱ میلیون و ۴۰۷ هزار تن بوده، ۴.۱ درصد بیشتر شده است.
مصرف آهن اسفنجی طی هفت ماهه ابتدایی امسال ۲.۴ درصد رشد کرده و از ۲۰ میلیون و ۶۰۵ هزار تن به ۲۱ میلیون و ۱۰۶ هزار تن رسیده است. در هفت ماهه ١۴٠٢ بالغ بر ۲۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تن آهن اسفنجی در کشور تولید شده که تنها حدود یک میلیون تن آن صادر شده است.
به گزارش ایسنا،در نهایت در مجموع، از ۱۸ میلیون و ۴۹۷ هزار تن شمش فولادی تولید شده در کشور با افت ۲.۸ درصدی ۱۴ میلیون و ۲۶۹ هزار تن به مصارف داخلی اختصاص یافته و حدود چهار میلیون تن آن صادر شده است. در مدت مشابه سال ١۴٠١ مصرف ظاهری شمش فولاد کشور ۱۴ میلیون و ۶۸۶ هزار تن ثبت شده است.